29/02/2024 01/03/2024 Μπορεί να έχεις ένα κύκλο με πολλούς ανθρώπους και να είσαι μόνος, ή να είσαι παντελώς μόνος αλλά να αισθάνεσαι ότι κοινωνείς με τους πάντες; Μιλήστε μας για το σύνδρομο της μοναξιάς. Μόνο στην κόλαση έχετε πει ότι ο άνθρωπος είναι μόνος του. Είναι δυνατόν να είσαι μέσα σε μια πολυμελή οικογένεια, αλλά να αισθάνεσαι...
29 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:55
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2024 - 0:55

Καρδιακός Λόγος – Είναι πνευματικό ή ψυχολογικό πρόβλημα να αισθάνεται κάποιος μονίμως μόνος;

Διαδώστε:
Καρδιακός Λόγος – Είναι πνευματικό ή ψυχολογικό πρόβλημα να αισθάνεται κάποιος μονίμως μόνος;

Μπορεί να έχεις ένα κύκλο με πολλούς ανθρώπους και να είσαι μόνος, ή να είσαι παντελώς μόνος αλλά να αισθάνεσαι ότι κοινωνείς με τους πάντες; Μιλήστε μας για το σύνδρομο της μοναξιάς. Μόνο στην κόλαση έχετε πει ότι ο άνθρωπος είναι μόνος του. Είναι δυνατόν να είσαι μέσα σε μια πολυμελή οικογένεια, αλλά να αισθάνεσαι μόνος; Οι απαντήσεις στη συζήτηση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου με τον Νικόλαο Γκουράρο στην εκπομπή Καρδιακός Λόγος, στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων