20/01/2024 20/01/2024 Η ευαγγελική περικοπή που διαβάζεται στις εκκλησίες την Κυριακή ΙΒ΄ Λουκά είναι «Η Θεραπεία των Δέκα Λεπρών». Η ευγνωμοσύνη και η αχαριστία είναι πνευματικές καταστάσεις, δηλώνουν παρουσία ή απουσία Αγίου Πνεύματος; Πώς μπορούμε να φθάσουμε στο σημείο να ευγνωμονούμε τον Θεό, όχι μόνο για τα καλά αλλά και για τα δυσάρεστα; Πώς πρέπει να ευγνωμονούμε...
20 Ιανουαρίου, 2024 - 11:19
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2024 - 10:56

Καρδιακός Λόγος: Η θεραπεία των δέκα λεπρών

Διαδώστε:
Καρδιακός Λόγος: Η θεραπεία των δέκα λεπρών

Η ευαγγελική περικοπή που διαβάζεται στις εκκλησίες την Κυριακή ΙΒ΄ Λουκά είναι «Η Θεραπεία των Δέκα Λεπρών».

Η ευγνωμοσύνη και η αχαριστία είναι πνευματικές καταστάσεις, δηλώνουν παρουσία ή απουσία Αγίου Πνεύματος; Πώς μπορούμε να φθάσουμε στο σημείο να ευγνωμονούμε τον Θεό, όχι μόνο για τα καλά αλλά και για τα δυσάρεστα; Πώς πρέπει να ευγνωμονούμε τον Θεό όταν ανταποκρίνεται σε ένα αίτημα μας; Σε αυτά τα ερωτήματα απαντά ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος στη εκπομπή Καρδιακός Λόγος, με θέμα: Η θεραπεία των δέκα λεπρών, την οποία συντονίζει ο Νικόλαος Γκουράρος. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων