09/03/2024 09/03/2024 H τρίτη Κυριακή του Τριωδίου είναι αφιερωμένη στη μέλλουσα Κρίση. Το ευαγγελικό ανάγνω­σμα μιλά για την κληρονομία, όχι μιας επίγειας, αλλά της Ουρά­νιας Βασιλείας. Με την παραβολή της Τελικής Κρίσεως, ο Χριστός λέει ποιοι θα είναι στον Παράδεισο και ποιοι στην κόλαση και αυτό που θέτει ως κριτήριο για τη σωτηρία μας είναι η αγάπη...
09 Μαρτίου, 2024 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2024 - 16:19

Καρδιακός Λόγος: Κυριακή της Απόκρεω – Η Τελική Κρίση

Διαδώστε:
Καρδιακός Λόγος: Κυριακή της Απόκρεω – Η Τελική Κρίση

H τρίτη Κυριακή του Τριωδίου είναι αφιερωμένη στη μέλλουσα Κρίση. Το ευαγγελικό ανάγνω­σμα μιλά για την κληρονομία, όχι μιας επίγειας, αλλά της Ουρά­νιας Βασιλείας. Με την παραβολή της Τελικής Κρίσεως, ο Χριστός λέει ποιοι θα είναι στον Παράδεισο και ποιοι στην κόλαση και αυτό που θέτει ως κριτήριο για τη σωτηρία μας είναι η αγάπη προς τον πλησίον, η οποία πηγάζει από την αγά­πη προς τον Θεό.

Στην εκπομπή Καρδιακός Λόγος, με θέμα «Κυριακή της Απόκρεω – Η Τελική Κρίση», ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, συζητά με τον Νικόλαο Γκουράρο, με βάση την ευαγγελική περικοπή αυτής της Κυριακής.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων