25/11/2021 25/11/2021 Συζητώντας με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, με βάση την Ευαγγελική Περικοπή κάθε Κυριακής, εξερευνούμε δρόμους προς την πνευματική “βαθιά” καρδιά, τον εσωτερικό άνθρωπο, το κέντρο της προσωπικότητός του, τα ίχνη της παρουσίας του Κυρίου μέσα μας. Η εκπομπή θα προβληθεί στην Pemptousia.tv σήμερα στις 12:00 και σε επανάληψη αμέσως μετά το «Ψηφιακό Αρχονταρίκι...
25 Νοεμβρίου, 2021 - 10:23
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2021 - 10:24

Καρδιακός Λόγος με τον Μητροπολίτη Λεμεσού από την Pemptousia TV

Διαδώστε:
Καρδιακός Λόγος με τον Μητροπολίτη Λεμεσού από την Pemptousia TV

Συζητώντας με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, με βάση την Ευαγγελική Περικοπή κάθε Κυριακής, εξερευνούμε δρόμους προς την πνευματική “βαθιά” καρδιά, τον εσωτερικό άνθρωπο, το κέντρο της προσωπικότητός του, τα ίχνη της παρουσίας του Κυρίου μέσα μας.

Η εκπομπή θα προβληθεί στην Pemptousia.tv σήμερα στις 12:00 και σε επανάληψη αμέσως μετά το «Ψηφιακό Αρχονταρίκι με τον Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο και Ρουμάνους πιστούς», που θα προβληθεί ζωντανά από την ψηφιακή τηλεόραση μεταξύ 20:00 – 22:00.

Και στις δύο συντονίζει ο Νικόλαος Γκουράρος.

Δείτε το τρέιλερ:

Το θέμα της ομιλίας και της συζήτησης στο Ψηφιακό Αρχονταρίκι είναι το εξής: “Ὅτι ἐπέβλεψεν ἐπὶ τὴν ταπείνωσιν τῆς δούλης Αὐτοῦ”.

Τη Διαδικτυακή Σύναξη θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε και στις σελίδες μας στο Facebook:

στην Πεμπτουσία εδώ: https://www.facebook.com/pemptousiagr

στο Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων “Ορθοδοξία” εδώ: https://www.facebook.com/orthodoxianewsagency

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων