09/05/2024 09/05/2024 Νέα εκπομπή του “Καρδιακού Λόγου” με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας. Ποια είναι τα πνευματικά όπλα που μας χαρίζει το μυστήριο του γάμου; Από την αρχή αυτών των εκπομπών, μας ξεκαθαρίσατε ότι το μυστήριο είναι μυστήριο του στεφανώματος. Τι διαφορά έχει το...
09 Μαΐου, 2024 - 11:05

“Καρδιακός Λόγος”: Πώς συνεχίζεις και βλέπεις τον άνθρωπο σου ως στεφάνι μετά από 30-40 χρόνια γάμου;

Διαδώστε:
“Καρδιακός Λόγος”: Πώς συνεχίζεις και βλέπεις τον άνθρωπο σου ως στεφάνι μετά από 30-40 χρόνια γάμου;

Νέα εκπομπή του “Καρδιακού Λόγου” με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο μπορείτε να παρακολουθήσετε στο στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας.

Ποια είναι τα πνευματικά όπλα που μας χαρίζει το μυστήριο του γάμου; Από την αρχή αυτών των εκπομπών, μας ξεκαθαρίσατε ότι το μυστήριο είναι μυστήριο του στεφανώματος. Τι διαφορά έχει το στεφάνωμα που γίνεται στην Εκκλησία από τον γάμο; Λέτε ότι το στεφάνι δίδεται και σαν έπαθλο στο γεγονός ότι έφτασες στο γάμο καθαρός, εγκρατής, τίμιος. Και αν δεν έφτασες έτσι και είχες άλλες σχέσεις, πάλι δεν στεφανώνεσαι με τον ίδιο στέφανο; Το να βλέπεις τον άνθρωπο που στεφανώθηκες ως τον ίδιο τον εαυτό σου, τι σημαίνει και πώς επιτυγχάνεται; Είναι πορεία;

Οι απαντήσεις στη συζήτηση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου με τον Νικόλαο Γκουράρο, στην εκπομπή “Καρδιακός Λόγος”.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων