04/04/2024 04/04/2024 Η μακρά περίοδος του Τριωδίου, που αρχίζει την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου και τελειώνει το Μεγάλο Σάββατο, είναι η πιο σημαντική εορτολογική περίοδος της Εκκλησίας μας, διότι δίνει την ευκαιρία στους πιστούς μας να διορθώσουμε και να επανακαθορίσουμε τη λαθεμένη πορεία της ζωής μας, να επανακαθορίσουμε τη στάση μας απέναντι στον Θεό και τους...
04 Απριλίου, 2024 - 11:55
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2024 - 13:52

Κυριακές Τεσσαρακοστής: Οδοδείκτες Βασιλείας Ουρανών

Διαδώστε:
Κυριακές Τεσσαρακοστής: Οδοδείκτες Βασιλείας Ουρανών

Η μακρά περίοδος του Τριωδίου, που αρχίζει την Κυριακή του Τελώνου και Φαρισαίου και τελειώνει το Μεγάλο Σάββατο, είναι η πιο σημαντική εορτολογική περίοδος της Εκκλησίας μας, διότι δίνει την ευκαιρία στους πιστούς μας να διορθώσουμε και να επανακαθορίσουμε τη λαθεμένη πορεία της ζωής μας, να επανακαθορίσουμε τη στάση μας απέναντι στον Θεό και τους συνανθρώπους μας.

Αυτή είναι η προϋπόθεση για να μπορέσουμε να είμαστε καθαρισμένοι και αλλαγμένοι να γιορτάσουμε τον Άγιο Πάσχα, εξηγεί στην εκπομπή Πρόσβαση , ο ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης. Παρακολουθήστε την εκπομπή με θέμα: ” Κυριακές Τεσσαρακοστής: Οδοδείκτες Βασιλείας Ουρανών “, στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων