03/04/2022 03/04/2022 Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από τη διαδικτυακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ Pemptousia TV την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής Δ’ Νηστειών (Αγ. Ιωάννου της Κλίμακος) από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου (3/4/2022). Οι αναμεταδόσεις των Ιερών Ακολουθιών ξεκίνησαν τις ημέρες του δωδεκαημέρου και θα συνεχίσουν να μεταδίδονται μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα...
03 Απριλίου, 2022 - 6:49

Κυριακή Δ΄ Νηστειών (Αγ. Ιωάννου της Κλίμακος) – Θεία Λειτουργία – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Διαδώστε:
Κυριακή Δ΄ Νηστειών (Αγ. Ιωάννου της Κλίμακος) – Θεία Λειτουργία – Ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση από τη διαδικτυακή τηλεόραση της ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑΣ Pemptousia TV την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία της Κυριακής Δ’ Νηστειών (Αγ. Ιωάννου της Κλίμακος) από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου (3/4/2022).

Οι αναμεταδόσεις των Ιερών Ακολουθιών ξεκίνησαν τις ημέρες του δωδεκαημέρου και θα συνεχίσουν να μεταδίδονται μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Πεμπτουσίας.

Η απήχηση είναι συγκινητική αφού πιστοί από όλα τα μέρη του χάρτη κυρίως ομογενείς όπως γράφουν στα μηνύματα που λαμβάνουμε, αναπαύονται με τις Ιερές Ακολουθίες σε καιρούς που δυσκολεύονται να προσέλθουν στους Ιερούς Ναούς λόγω συνθηκών.

Στις Ιερές Ακολουθίες ψάλλει η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Γεωργίου Κωνσταντίνου.

Τις Ιερές Ακολουθίες μπορείτε να παρακολουθήσετε και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της pemptousia.tv στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις Εκπομπές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων