18/12/2023 18/12/2023 Όταν γεννιέται ένα παιδί, η Εκκλησία έχει μία ιδιαίτερη ευχή, μία μικρή ακολουθία που εντάσσεται στις Προ-βαπτισματικές Ευχές, λέει ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου και εξηγεί πως η Εκκλησία μας καταλαμβάνει όλες τις φάσεις της ανθρώπινης ζωής. Στο Ευχολόγιο της Εκκλησίας, που χωρίζεται σε Μικρό και Μέγα, υπάρχουν ευχές για όλο το φάσμα του ανθρώπου,...
18 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:39
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2023 - 19:04

Λειτουργία – ΜεταΛειτουργία: Ευχολογία της 1ης και της 8ης ημέρας από γεννήσεως παιδιού

Διαδώστε:
Λειτουργία – ΜεταΛειτουργία: Ευχολογία της 1ης και της 8ης ημέρας από γεννήσεως παιδιού

Όταν γεννιέται ένα παιδί, η Εκκλησία έχει μία ιδιαίτερη ευχή, μία μικρή ακολουθία που εντάσσεται στις Προ-βαπτισματικές Ευχές, λέει ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Θεμιστοκλής Χριστοδούλου και εξηγεί πως η Εκκλησία μας καταλαμβάνει όλες τις φάσεις της ανθρώπινης ζωής. Στο Ευχολόγιο της Εκκλησίας, που χωρίζεται σε Μικρό και Μέγα, υπάρχουν ευχές για όλο το φάσμα του ανθρώπου, από την προ-γεννήσεως περίοδο, μέχρι και την μετα-θάνατον ζωή.

Παρακολουθήστε την εκπομπή Λειτουργία – ΜεταΛειτουργία με θέμα: «Ευχολογία της 1ης και της 8ης ημέρας από γεννήσεως παιδιού», στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε την εκπομπή στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων