01/12/2023 04/12/2023 Η ΛΓ’ Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών και Ιερών Μητροπόλεων για θέματα αιρέσεων & παραθρησκείας, με θέμα: «Παλαιά Διαθήκη: Αμφισβητήσεις, παρερμηνείες, πολεμική», πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Αγίου Δημητρίου Ν. Φαλήρου, με τη φιλοξενία του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, στις 31/10 – 2/11/2023. Συμμετείχαν Εκπρόσωποι Ορθοδόξων Αυτοκέφαλων Εκκλησιών και Εντεταλμένοι των Ι. Μητροπόλεων της Εκκλησίας της...
01 Δεκεμβρίου, 2023 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2023 - 16:54

ΛΓ’ Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη – Αγιασμός και Έναρξη

Διαδώστε:
ΛΓ’ Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη – Αγιασμός και Έναρξη

Η ΛΓ’ Πανορθόδοξη Συνδιάσκεψη Εντεταλμένων Ορθοδόξων Εκκλησιών και Ιερών Μητροπόλεων για θέματα αιρέσεων & παραθρησκείας, με θέμα: «Παλαιά Διαθήκη: Αμφισβητήσεις, παρερμηνείες, πολεμική», πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Αγίου Δημητρίου Ν. Φαλήρου, με τη φιλοξενία του Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ, στις 31/10 – 2/11/2023.

Συμμετείχαν Εκπρόσωποι Ορθοδόξων Αυτοκέφαλων Εκκλησιών και Εντεταλμένοι των Ι. Μητροπόλεων της Εκκλησίας της Ελλάδος, της Κρήτης και της Δωδεκανήσου.

Στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε τον Αγιασμό από τον Μητροπολίτη Πτολεμαΐδος κ. Εμμανουήλ, καθώς και τα μηνύματα και την έναρξη από τον Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, Πρόεδρο της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

Επίσης μπορείτε να παρακολουθήσετε την 1η εισήγηση, που ακολούθησε αμέσως μετά. Ο Βασίλειος Τζέρπος, Επίκουρος Καθηγητής Καινής Διαθήκης, Τμήμα Θεολογίας Α.Π.Θ., μίλησε με θέμα «Η Χριστολογική πρόσληψη και ερμηνεία της Παλαιάς Διαθήκης στα βιβλία της Καινής Διαθήκης».

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

Σύντομα, θα αναρτηθούν στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας και οι άλλες εισηγήσεις της Συνδιάσκεψης.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων