28/03/2024 28/03/2024 Ο Σάββας Πίτσιλος και η Μαρία Καλογήρου, ένα ζευγάρι από την Κύπρο, προσπαθούσαν να κάνουν παιδί χωρίς αποτέλεσμα. Η γυναικολογική κατάσταση της νεαρής γυναίκας ήταν πολύ δύσκολη. Οι προσπάθειες αποτύγχαναν όλες της φορές που προσπαθούσαν. Όμως με την ευλογία της Αγίας Ζώνης έφεραν στον κόσμο το παιδί τους, όπως οι ίδιοι ομολογούν στο βίντεο που...
28 Μαρτίου, 2024 - 8:15
Τελευταία ενημέρωση: 28/03/2024 - 8:49

Μαρτυρία από νεαρό ζευγάρι: Κάναμε παιδί με την ευλογία της Αγίας Ζώνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Μαρτυρία από νεαρό ζευγάρι: Κάναμε παιδί με την ευλογία της Αγίας Ζώνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Σάββας Πίτσιλος και η Μαρία Καλογήρου, ένα ζευγάρι από την Κύπρο, προσπαθούσαν να κάνουν παιδί χωρίς αποτέλεσμα. Η γυναικολογική κατάσταση της νεαρής γυναίκας ήταν πολύ δύσκολη. Οι προσπάθειες αποτύγχαναν όλες της φορές που προσπαθούσαν. Όμως με την ευλογία της Αγίας Ζώνης έφεραν στον κόσμο το παιδί τους, όπως οι ίδιοι ομολογούν στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Σάββας όπως μας διηγείται, ταξίδεψε στο Άγιο Όρος και μετά από πολλές δυσκολίες όπως περιγράφει μπήκε στον Άθωνα και προσκύνησε την Αγία Ζώνη ενώ πήρε ευλογημένη κορδέλα για τη σύζυγό του την οποία δεν έβγαλε ποτέ από πάνω της. Μετά από λίγο καιρό κι ενώ οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους η Μαρία έμεινε έγκυος κι έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι που σήμερα κρατούν στην αγκαλιά τους και βλέπουμε στο βίντεο.

Όταν η Αγία Ζώνη έφτασε στην Κύπρο τον Φεβρουάριο του 2024, ο Σάββας και η Μαρία προσκύνησαν το Ιερό Θεομητορικό Κειμήλιο και αποκάλυψαν το μέγα θαύμα της ζωής τους στην κάμερα της PemptousiaTv και στην δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη.

Κάμερα – φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Μοντάζ: Μαριάνθη Ματζίρη 

 

Στις φωτογραφίες που βλέπετε το ζευγάρι έφτασε στην Λάρνακα όπου η Αγία Ζώνη βρέθηκε κατά τον τελευταίο της σταθμό στη Μεγαλόνησο, προσκύνησαν και παρακάλεσαν τον Γέροντα Εφραίμ, ο οποίος κόμισε το Ιερό Κειμήλιο, να φωτογραφηθεί μαζί τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων