07/02/2023 07/02/2023 Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 15.00 & 23.00 το πρώτο μέρος του αφιερώματος της Νεκταρίας Καραντζή στους Ψαλμούς του Δαβίδ. Θρύλοι, έθιμα, ήθη, παραδόσεις από την αρχαιότητα ως τη νεώτερη ελληνική ιστορία, ταξιδεύουν επί αιώνες, μέσα από τους παραδοσιακούς δρόμους και τους βυζαντινούς ήχους, παρηγορώντας και μεγαλώνοντας αμέτρητους κύκλους γενεών. Η πλούσια ελληνική...
07 Φεβρουαρίου, 2023 - 14:58
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2023 - 14:57

Μελίσματα και Μύθοι: “Οι Ψαλμοί του Δαβίδ (α’ μέρος), σήμερα στο pemptousia.tv

Διαδώστε:
Μελίσματα και Μύθοι: “Οι Ψαλμοί του Δαβίδ (α’ μέρος), σήμερα στο pemptousia.tv

Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 15.00 & 23.00 το πρώτο μέρος του αφιερώματος της Νεκταρίας Καραντζή στους Ψαλμούς του Δαβίδ.

Θρύλοι, έθιμα, ήθη, παραδόσεις από την αρχαιότητα ως τη νεώτερη ελληνική ιστορία, ταξιδεύουν επί αιώνες, μέσα από τους παραδοσιακούς δρόμους και τους βυζαντινούς ήχους, παρηγορώντας και μεγαλώνοντας αμέτρητους κύκλους γενεών.

Η πλούσια ελληνική λαϊκή μουσική κληρονομιά, οι δεσμοί με την αρχαία Ελληνική καταγωγή της αλλά και η διαλεκτική της με τη θρησκευτική πίστη και τα βυζαντινά ηχοχρώματα, αναδεικνύονται σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής που παρουσιάζει η Νεκταρία Καραντζή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων