27/12/2022 27/12/2022 Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της  pemptousia.tv στις 15.00 & 23.00 την εκπομπή “Μελίσματα και μύθοι” και θέμα “πρωτοχρονιές στον κόσμο”. Θρύλοι, έθιμα, ήθη, παραδόσεις από την αρχαιότητα ως τη νεώτερη ελληνική ιστορία, ταξιδεύουν επί αιώνες, μέσα από τους παραδοσιακούς δρόμους και τους βυζαντινούς ήχους, παρηγορώντας και μεγαλώνοντας αμέτρητους κύκλους γενεών. Η πλούσια ελληνική λαϊκή μουσική...
27 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:30
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2022 - 11:33

Μελίσματα και μύθοι: Πρωτοχρονιές στον κόσμο, στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Μελίσματα και μύθοι: Πρωτοχρονιές στον κόσμο, στην pemptousia.tv

Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της  pemptousia.tv στις 15.00 & 23.00 την εκπομπή “Μελίσματα και μύθοι” και θέμα “πρωτοχρονιές στον κόσμο”.

Θρύλοι, έθιμα, ήθη, παραδόσεις από την αρχαιότητα ως τη νεώτερη ελληνική ιστορία, ταξιδεύουν επί αιώνες, μέσα από τους παραδοσιακούς δρόμους και τους βυζαντινούς ήχους, παρηγορώντας και μεγαλώνοντας αμέτρητους κύκλους γενεών. Η πλούσια ελληνική λαϊκή μουσική κληρονομιά, οι δεσμοί με την αρχαία Ελληνική καταγωγή της αλλά και η διαλεκτική της με τη θρησκευτική πίστη και τα βυζαντινά ηχοχρώματα, αναδεικνύονται σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής που παρουσιάζει η Νεκταρία Καραντζή.

Στο σημερινό επεισόδιο συμμετέχει ο διεθνούς φήμης πιανίστας Βασίλης Τσαμπρόπουλος. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων