08/12/2022 08/12/2022 Σήμερα η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Οσίου Παταπίου. Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας στις 16:05 παρακολουθήστε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου στο συνοδικό της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, για τους Οσίους Πατάπιο και Υπομονή. Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε σήμερα στις 19:30 την εκπομπή «Υπέρ του Σύμπαντος Κόσμου». Ο Αστροφυσικός Χρήστος Δημόπουλος...
08 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:10
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2022 - 12:36

Μην χάσετε σήμερα στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Μην χάσετε σήμερα στην Pemptousia TV

Σήμερα η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Οσίου Παταπίου. Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας στις 16:05 παρακολουθήστε την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου στο συνοδικό της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου, για τους Οσίους Πατάπιο και Υπομονή.

Στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε σήμερα στις 19:30 την εκπομπή «Υπέρ του Σύμπαντος Κόσμου». Ο Αστροφυσικός Χρήστος Δημόπουλος με καλεσμένο τον Καθηγητή Αστροφυσικής Κανάρη Τσίγκανο συζητούν με θέμα «Πίστη και Επιστήμη».

Στις 13:30 και σε επανάληψη στις 21:30 στην εκπομπή «Αθήνα, Χαρά της γης» ο συγγραφέας Πάνος Αβραμόπουλος μας ξεναγεί στο αριστοκρατικό Κολωνάκι και μας μιλάει για την ιστορία του.

Στις στις 17:05, στην εκπομπή Λειτουργία – ΜεταΛειτουργία ο Πρωτοπρεσβύτερος Θεμιστοκλής Χριστοδούλου απαντά στο ερώτημα: «Γιατί στην Ορθόδοξη Λειτουργική Παράδοση ουδείς λαμβάνει αθρόον τους βαθμούς της Ιερωσύνης;»

Στις 18:05 στην εκπομπή «Στην κουζίνα», η σύμβουλος διατροφής Μελίνα Σελάλμα ετοιμάζει Ταμπουλέ με ρεβύθια.

Στις 13:00 και σε επανάληψη στις 21:00, στην εκπομπή Αιρέσεις και Αναιρέσεις, ο π. Ανδρέας Γκατζέλης συνομιλεί με τον Μητροπολίτη Κυδωνίας και Ἀποκορώνου κ. Δαμασκηνό, πρόεδρο της Συνοδικής Επιτροπής επί των Αιρέσεων της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας της Κρήτης, με θέμα: «Οι βάσεις της ποιμαντικής στη θεραπεία του πνεύματος της πλάνης».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων