03/01/2023 03/01/2023 Μην χάσετε σήμερα στις 21:00 στην εκπομπή Πατριδογνωσία παρακολουθήστε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Ανδρέα Μπλάνου, από τη συγγραφέα και παιδαγωγό Αθηνά Ντάσιου-Γιάννου, με αφορμή τα ήθη και τα έθιμα του Αγίου Δωδεκαημέρου, σχετικά με τον ρόλο – ανάχωμα που έχει αναλάβει το ορθόδοξο παιδικό βιβλίο σε εποχές αλώσεως της ελληνορθόδοξης παιδείας μας. Η εκπομπή της...
03 Ιανουαρίου, 2023 - 16:02
Τελευταία ενημέρωση: 03/01/2023 - 15:05

Μην χάσετε σήμερα στην Pemptousia TV την εκπομπή Πατριδογνωσία

Διαδώστε:
Μην χάσετε σήμερα στην Pemptousia TV την εκπομπή Πατριδογνωσία

Μην χάσετε σήμερα στις 21:00 στην εκπομπή Πατριδογνωσία παρακολουθήστε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Ανδρέα Μπλάνου, από τη συγγραφέα και παιδαγωγό Αθηνά Ντάσιου-Γιάννου, με αφορμή τα ήθη και τα έθιμα του Αγίου Δωδεκαημέρου, σχετικά με τον ρόλο – ανάχωμα που έχει αναλάβει το ορθόδοξο παιδικό βιβλίο σε εποχές αλώσεως της ελληνορθόδοξης παιδείας μας.

Η εκπομπή της Pemptousia TV περιλαμβάνει μια σειρά με ποικίλα ιστορικά και εθνικά θέματα αλλά και σύγχρονα διεθνή ζητήματα γεωπολιτικού και στρατηγικού ενδιαφέροντος που επηρεάζουν και την πατρίδα μας.

Απώτερος στόχος η σωστή ενημέρωση μέσα από τη γνώση με σκοπό τη διατήρηση της ιστορικής μας μνήμης ζωντανής αλλά και των εθνικών μας αντανακλαστικών σε εγρήγορση.

Παρουσιάζει ο στρατηγός Ανδρέας Μπλάνος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων