13/06/2022 14/08/2022 Στις 18:10 στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε τον θεολόγο, συγγραφέα και εκδότη Δημήτρης Μαυρόπουλος να μιλά για την εορτή του Αγίου Πνεύματος. Ο κ. Μαυρόπουλος αναφέρεται στα χαρακτηριστικά του Αγίου Πνεύματος, στην παρουσία που έχει στις ζωές των ανθρώπων και στον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να αντιληφθούμε  την παρουσία του. Επίσης στις 20:40  ο...
13 Ιουνίου, 2022 - 11:22
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2022 - 19:31

Μην χάσετε σήμερα στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Μην χάσετε σήμερα στην Pemptousia TV

Στις 18:10 στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε τον θεολόγο, συγγραφέα και εκδότη Δημήτρης Μαυρόπουλος να μιλά για την εορτή του Αγίου Πνεύματος. Ο κ. Μαυρόπουλος αναφέρεται στα χαρακτηριστικά του Αγίου Πνεύματος, στην παρουσία που έχει στις ζωές των ανθρώπων και στον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να αντιληφθούμε  την παρουσία του.

Επίσης στις 20:40  ο Καθηγητής Νκόλαος Ξιώνης μιλάει με θέμα: Το Άγιο Πνεύμα – Από την Ανάσταση στην Πεντηκοστή

Στις 11:30 και σε επανάληψη στις 19:30, στην εκπομπή Ανθολόγιο Σύγχρονων Επιστημών, ο ειδικός σε θέματα μεταβολικής υγείας Γιώργος Λέων μας παρουσιάζει το θέμα: Αθλητισμός στην παιδική και εφηβική ηλικία.

Στις 15:00 και σε επανάληψη στις 23:00, στην εκπομπή Εμείς και οι Άλλοι, ο Καθηγητής Κοινωνιολογίας της Θρησκείας και Κοινωνικής Ηθικής, Απόστολος Νικολαΐδης και ο καλεσμένος στην εκπομπή καθηγητής Αστροφυσικής, ΕΚΠΑ Στράτης Θεοδοσίου συνομιλούν με θέμα: Αστρονόμοι και Αστρολόγοι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων