26/03/2023 26/03/2023 Παρακολουθήστε σήμερα, στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας, στις 12:25 και σε επανάληψη στις 17:45 , στην εκπομπή «Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα», την ομιλία του π. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου (π. Λίβυου), με θέμα: «Μην πετάς τίποτα από τον εαυτό σου». Η εκπομπή είναι μία σειρά ομιλιών με τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (π. Λίβυο), που καταδεικνύουν ότι ο Θεός μιλά...
26 Μαρτίου, 2023 - 8:24

Μην χάσετε σήμερα την εκπομπή «Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα» με τον π. Λίβυο στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Μην χάσετε σήμερα την εκπομπή «Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα» με τον π. Λίβυο στην Pemptousia TV

Παρακολουθήστε σήμερα, στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας, στις 12:25 και σε επανάληψη στις 17:45 , στην εκπομπή «Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα», την ομιλία του π. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου (π. Λίβυου), με θέμα: «Μην πετάς τίποτα από τον εαυτό σου».

Η εκπομπή είναι μία σειρά ομιλιών με τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (π. Λίβυο), που καταδεικνύουν ότι ο Θεός μιλά στη ζωή μας με σημεία και θαύματα. Ο άνθρωπος έχει την ευλογία να μην στέκει δέσμιος των τραυμάτων του αλλά να μπορεί να μεταμορφώνει τις πληγές του σε δύναμη για να συνεχίσει τη ζωή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων