11/06/2023 11/06/2023 Μην χάσετε σήμερα στην pemptousia.tv την εκπομπή «Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα».  Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (π. Λίβυος) αναλύει το θέμα: «Την ευτυχία δεν την περιμένω αλλά την φτιάχνω!». Η εκπομπή, η οποία είναι από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της pemptousia.tv, θα προβληθεί στις 12:30 και σε επανάληψη στις 18:00. Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από την εκπομπή:  Η...
11 Ιουνίου, 2023 - 8:59
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2023 - 14:00

Μην χάσετε σήμερα την εκπομπή “Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα” με τον π. Λίβυο στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Μην χάσετε σήμερα την εκπομπή “Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα” με τον π. Λίβυο στην Pemptousia TV

Μην χάσετε σήμερα στην pemptousia.tv την εκπομπή «Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα».  Στο συγκεκριμένο επεισόδιο ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (π. Λίβυος) αναλύει το θέμα: «Την ευτυχία δεν την περιμένω αλλά την φτιάχνω!».

Η εκπομπή, η οποία είναι από τις δημοφιλέστερες εκπομπές της pemptousia.tv, θα προβληθεί στις 12:30 και σε επανάληψη στις 18:00.

Παρακολουθήστε ένα απόσπασμα από την εκπομπή:

Η εκπομπή «Θαύματα φτιαγμένα από τραύματα» είναι μία σειρά ομιλιών με τον π. Χαράλαμπο Παπαδόπουλο (π. Λίβυο), που καταδεικνύουν ότι ο Θεός μιλά στη ζωή μας με σημεία και θαύματα. Ο άνθρωπος έχει την ευλογία να μην στέκει δέσμιος των τραυμάτων του αλλά να μπορεί να μεταμορφώνει τις πληγές του σε δύναμη για να συνεχίσει τη ζωή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων