06/09/2023 06/09/2023 Στις 16:30 στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε το αφιέρωμα: Κίμωλος – Ένα στολίδι στο Αιγαίο. Η Κίμωλος είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της Κυκλαδίτικης ομορφιάς. Γραφική, με μία γλυκιά ηρεμία, με παραδοσιακή αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική, η Χώρα Κιμώλου, το Χωριό όπως το λένε οι κάτοικοι, απλώνεται έξω από το Κάστρο. Το νησί είναι γνωστό για τον μεγάλο αριθμό...
06 Σεπτεμβρίου, 2023 - 12:12
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2023 - 12:08

Μην χάσετε σήμερα το αφιέρωμα “Κίμωλος – Ένα στολίδι στο Αιγαίο” στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Μην χάσετε σήμερα το αφιέρωμα “Κίμωλος – Ένα στολίδι στο Αιγαίο” στην Pemptousia TV

Στις 16:30 στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας παρακολουθήστε το αφιέρωμα: Κίμωλος – Ένα στολίδι στο Αιγαίο. Η Κίμωλος είναι αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της Κυκλαδίτικης ομορφιάς.

Γραφική, με μία γλυκιά ηρεμία, με παραδοσιακή αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική, η Χώρα Κιμώλου, το Χωριό όπως το λένε οι κάτοικοι, απλώνεται έξω από το Κάστρο.

Το νησί είναι γνωστό για τον μεγάλο αριθμό των εκκλησιών, εκ των οποίων οι περισσότερες κτίστηκαν από το 16ο ως το 18ο αιώνα, αλλά και για τα καλοκαιρινά πανηγύρια και τα όμορφα έθιμα του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων