04/12/2022 04/12/2022 Την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, στις 11:30 και σε επανάληψη στις 17:00, παρακολουθήστε, στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας, την εκπομπή «Θαύματα φτιαγμένα από… τραύματα». Ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (π. Λίβυος) μιλάει με θέμα «Είμαστε τραύματα που γεννούν θαύματα». Η εκπομπή είναι μία σειρά ομιλιών με τον π. Λίβυο, που καταδεικνύουν ότι ο Θεός μιλά στη ζωή μας με...
04 Δεκεμβρίου, 2022 - 8:03
Τελευταία ενημέρωση: 04/12/2022 - 8:05

Μην χάσετε σήμερα την εκπομπή «Θαύματα φτιαγμένα από…τραύματα» με τον π. Λίβυο στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Μην χάσετε σήμερα την εκπομπή «Θαύματα φτιαγμένα από…τραύματα» με τον π. Λίβυο στην Pemptousia TV

Την Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, στις 11:30 και σε επανάληψη στις 17:00, παρακολουθήστε, στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας, την εκπομπή «Θαύματα φτιαγμένα από… τραύματα». Ο π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος (π. Λίβυος) μιλάει με θέμα «Είμαστε τραύματα που γεννούν θαύματα».

Η εκπομπή είναι μία σειρά ομιλιών με τον π. Λίβυο, που καταδεικνύουν ότι ο Θεός μιλά στη ζωή μας με σημεία και θαύματα. Ο άνθρωπος έχει την ευλογία να μην στέκει δέσμιος των τραυμάτων του αλλά να μπορεί να μεταμορφώνει τις πληγές του σε δύναμη για να συνεχίσει τη ζωή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων