31/12/2022 31/12/2022 Παρακολουθήστε στις 23.05 στην Pemptousia TV την Χριστουγεννιάτικη συναυλία με Βυζαντινούς ύμνους και κάλαντα, με τη Νεκταρία Καραντζή, τον γυναικείο Βυζαντινό χορό Ψάλτριες και τον Βυζαντινό χορό κοριτσιών Νέκταρ που πραγματοποιήθηκε στο Μοναστήρι του Αγίου Πορφυρίου, στο Μήλεσι Ωρωπού. Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με την ευλογία της Καθηγουμένης του Ιερού Ησυχαστηρίου “Η Μεταμόρφωσις του Σωτήρος” Γερόντισσας...
31 Δεκεμβρίου, 2022 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2022 - 22:02

Μην χάσετε την Χριστουγεννιάτικη συναυλία με Βυζαντινούς ύμνους και κάλαντα στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Μην χάσετε την Χριστουγεννιάτικη συναυλία με Βυζαντινούς ύμνους και κάλαντα στην Pemptousia TV

Παρακολουθήστε στις 23.05 στην Pemptousia TV την Χριστουγεννιάτικη συναυλία με Βυζαντινούς ύμνους και κάλαντα, με τη Νεκταρία Καραντζή, τον γυναικείο Βυζαντινό χορό Ψάλτριες και τον Βυζαντινό χορό κοριτσιών Νέκταρ που πραγματοποιήθηκε στο Μοναστήρι του Αγίου Πορφυρίου, στο Μήλεσι Ωρωπού.

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με την ευλογία της Καθηγουμένης του Ιερού Ησυχαστηρίου “Η Μεταμόρφωσις του Σωτήρος” Γερόντισσας Φεβρωνίας, την Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων