10/03/2023 10/03/2023 Μην χάσετε στην Pemptousia TV, στις 14:10 και σε επανάληψη στις 22:10, το ντοκιμαντέρ « Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής», με τη συγκλονιστική ιστορία του ασκητού του Αγίου Όρους. Στο ντοκιμαντέρ περιγράφονται οι ασκητικοί του αγώνες, στα ερημικότερα μέρη του Αγίου Όρους. Η ταινία γίνεται μοναδική, γιατί όλη η ζωή του ασκητού δραματοποιείται με μεγάλη ακρίβεια...
10 Μαρτίου, 2023 - 14:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2023 - 14:01

Μην χάσετε το ντοκιμαντέρ «Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής» στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Μην χάσετε το ντοκιμαντέρ «Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής» στην Pemptousia TV

Μην χάσετε στην Pemptousia TV, στις 14:10 και σε επανάληψη στις 22:10, το ντοκιμαντέρ « Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής», με τη συγκλονιστική ιστορία του ασκητού του Αγίου Όρους.

Στο ντοκιμαντέρ περιγράφονται οι ασκητικοί του αγώνες, στα ερημικότερα μέρη του Αγίου Όρους. Η ταινία γίνεται μοναδική, γιατί όλη η ζωή του ασκητού δραματοποιείται με μεγάλη ακρίβεια και λεπτομέρεια, από τον Χολυγουντιανό ηθοποιό Jonathan Jackson). Είναι η πρώτη φορά που ο κινηματογραφικός φακός καταγράφει την κρυμμένη ασκητική ζωή των μοναχών του Αγίου Όρους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων