24/04/2024 24/04/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος μιλάει στην Πεμπτουσία για την πνευματική καρποφορία που φέρει η κόπωση και ο αγώνας της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στον κάθε αγωνιζόμενο Χριστιανό, αλλά και σε ολόκληρο το Σώμα της Εκκλησίας. «Αν ζήσουμε κάπως καλά τη Σαρακοστή, μετά νομίζω ότι αυτό δημιουργεί μία εμπειρία Παραδείσου. Η Σαρακοστή νομίζω...
24 Απριλίου, 2024 - 11:23
Τελευταία ενημέρωση: 24/04/2024 - 11:38

Μητροπολίτης Καλαμαριάς: Η καρποφόρος κόπωση της Μεγάλης Τεσσαρακοστής

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Καλαμαριάς: Η καρποφόρος κόπωση της Μεγάλης Τεσσαρακοστής

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος μιλάει στην Πεμπτουσία για την πνευματική καρποφορία που φέρει η κόπωση και ο αγώνας της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, στον κάθε αγωνιζόμενο Χριστιανό, αλλά και σε ολόκληρο το Σώμα της Εκκλησίας.

«Αν ζήσουμε κάπως καλά τη Σαρακοστή, μετά νομίζω ότι αυτό δημιουργεί μία εμπειρία Παραδείσου. Η Σαρακοστή νομίζω είναι μία προτύπωση του Παραδείσου, είναι η συνεχής ύπαρξης μας με τον Θεό», λέει ο Σεβασμιώτατος.

Πατήστε ΕΔΩ για να μεταβείτε στο περιεχόμενο 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων