16/02/2023 16/02/2023 Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις  22.55, το Σμυρναίικο Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Πειραιά σε ένα μουσικό οδοιπορικό στις Αλησμόνητες Πατρίδες με τραγούδια από την Κωνσταντινούπολη και τα παράλια της Μικράς Ασίας. Υπεύθυνος Καθηγητής: Θεόδωρος Μούρτος. Η μουσική παράσταση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, στο πλαίσιο του προγράμματος...
16 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 16/02/2023 - 21:24

Μουσική εκδήλωση: «Αναμνήσεις από τη γη της Ιωνίας» σήμερα στην Pemptousia.tv

Διαδώστε:
Μουσική εκδήλωση: «Αναμνήσεις από τη γη της Ιωνίας» σήμερα στην Pemptousia.tv

Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις  22.55, το Σμυρναίικο Σύνολο του Μουσικού Σχολείου Πειραιά σε ένα μουσικό οδοιπορικό στις Αλησμόνητες Πατρίδες με τραγούδια από την Κωνσταντινούπολη και τα παράλια της Μικράς Ασίας. Υπεύθυνος Καθηγητής: Θεόδωρος Μούρτος.

Η μουσική παράσταση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Ευαγγελιστρίας Πειραιώς, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022, στο πλαίσιο του προγράμματος «ΕΝΟΡΙΑ εν δράσει».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων