09/05/2022 09/05/2022 Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 12.45 και σε επανάληψη στις 20.45  την αποκλειστική συνέντευξη της Μπέττυς Χαρλαύτη της τελευταίας τραγουδίστριας της νεότερης γενιάς που συνεργάστηκε με τον Μίκη Θεοδωράκη.  Η Μπέττυ Χαρλαύτη είναι μία σύγχρονη Ελληνίδα ερμηνεύτρια με κλασική εκπαίδευση, που τραγουδά ευρύ ρεπερτόριο σε αρκετές γλώσσες και έχει γίνει γνωστή όχι μόνο στην Ελλάδα...
09 Μαΐου, 2022 - 11:14

Μπέττυ Χαρλαύτη: Η φωνή του Μίκη Θεοδωράκη στη νεότερη γενιά σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Μπέττυ Χαρλαύτη: Η φωνή του Μίκη Θεοδωράκη στη νεότερη γενιά σήμερα στην pemptousia.tv

Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 12.45 και σε επανάληψη στις 20.45  την αποκλειστική συνέντευξη της Μπέττυς Χαρλαύτη της τελευταίας τραγουδίστριας της νεότερης γενιάς που συνεργάστηκε με τον Μίκη Θεοδωράκη. 

Η Μπέττυ Χαρλαύτη είναι μία σύγχρονη Ελληνίδα ερμηνεύτρια με κλασική εκπαίδευση, που τραγουδά ευρύ ρεπερτόριο σε αρκετές γλώσσες και έχει γίνει γνωστή όχι μόνο στην Ελλάδα για τη συνεργασία της με τον κορυφαίο Μίκη. Στην συνέντευξη μας μιλά για τη συνεργασία της με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη και μας παραχωρεί ανέκδοτο υλικό από τις πρόβες μαζί του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων