06/09/2021 06/09/2021 Ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ για το ιεραποστολικό έργο του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου και την ανασύσταση, από τα ερείπια, της Ορθοδόξου Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Αλβανίας. Ένα οδοιπορικό αγάπης, σε ολόκληρη την Αλβανία, όπου σπάνιας ομορφιάς πληγωμένες εκκλησίες ανοικοδομήθηκαν εκ θεμελίων, αναστηλώθηκαν ή επισκευάστηκαν για να δεχτούν και πάλι τους πιστούς. Μέσα από ένα μοναδικό αρχειακό υλικό, συνεντεύξεις και...
06 Σεπτεμβρίου, 2021 - 19:42
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2021 - 18:34

Ντοκιμαντέρ: Αλβανία – Ανάσταση της Ορθοδοξίας, Όρθρου βαθέος

Διαδώστε:
Ντοκιμαντέρ: Αλβανία – Ανάσταση της Ορθοδοξίας, Όρθρου βαθέος

Ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ για το ιεραποστολικό έργο του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου και την ανασύσταση, από τα ερείπια, της Ορθοδόξου Αυτοκεφάλου Εκκλησίας της Αλβανίας.

Ένα οδοιπορικό αγάπης, σε ολόκληρη την Αλβανία, όπου σπάνιας ομορφιάς πληγωμένες εκκλησίες ανοικοδομήθηκαν εκ θεμελίων, αναστηλώθηκαν ή επισκευάστηκαν για να δεχτούν και πάλι τους πιστούς. Μέσα από ένα μοναδικό αρχειακό υλικό, συνεντεύξεις και εξιστορήσεις παρουσιάζεται η Ανάσταση της Ορθοδοξίας στην Αλβανία.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ PEMPTOUSIATV

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων