24/02/2023 24/02/2023 Δείτε σήμερα στις 22.00 στο πρόγραμμα της Pemptousia.tv την ταινία/ντοκιμαντέρ για τον Ευγένιο Βούλγαρη, παραγωγής της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου. Ο Ευγένιος Βούλγαρης ή Βούλγαρις ήταν Έλληνας κληρικός, παιδαγωγός, δάσκαλος του Γένους, μεταφραστής του Βολταίρου και διαπρεπής στοχαστής του Νεοελληνικού Διαφωτισμού. Με τη διδασκαλία του και τα συγγράμματά του εγκαινίασε μια νέα εποχή στην ιστορία...
24 Φεβρουαρίου, 2023 - 21:51
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2023 - 21:30

Ντοκιμαντέρ: Ευγένιος Βούλγαρης, ο Μέγας Διδάσκαλος του Γένους, σήμερα στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Ντοκιμαντέρ: Ευγένιος Βούλγαρης, ο Μέγας Διδάσκαλος του Γένους, σήμερα στην Pemptousia TV

Δείτε σήμερα στις 22.00 στο πρόγραμμα της Pemptousia.tv την ταινία/ντοκιμαντέρ για τον Ευγένιο Βούλγαρη, παραγωγής της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου.

Ο Ευγένιος Βούλγαρης ή Βούλγαρις ήταν Έλληνας κληρικός, παιδαγωγός, δάσκαλος του Γένους, μεταφραστής του Βολταίρου και διαπρεπής στοχαστής του Νεοελληνικού Διαφωτισμού. Με τη διδασκαλία του και τα συγγράμματά του εγκαινίασε μια νέα εποχή στην ιστορία της ελληνικής παιδείας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων