05/12/2021 05/12/2021 Για τον βίο και τη διδασκαλία του Αγίου Πορφυρίου, μιλάει στην τηλεόραση της PemptousiaTv ο οικονομολόγος Βασίλης Μιχαλόπουλος, Πρόεδρος του Κοινωφελούς Οργανισμού «Ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης». Ο Βασίλης Μιχαλόπουλος ήταν πνευματικό παιδί του Αγίου και έχει βιωματική εμπειρία από την αγάπη που είχε o Άγιος για τον άνθρωπο, για τους ασθενείς, τους δυστυχείς και...
05 Δεκεμβρίου, 2021 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 05/12/2021 - 17:49

Ο Άγιος Πορφύριος δεν έφυγε ποτέ από κοντά μας

Διαδώστε:
Ο Άγιος Πορφύριος δεν έφυγε ποτέ από κοντά μας

Για τον βίο και τη διδασκαλία του Αγίου Πορφυρίου, μιλάει στην τηλεόραση της PemptousiaTv ο οικονομολόγος Βασίλης Μιχαλόπουλος, Πρόεδρος του Κοινωφελούς Οργανισμού «Ο Άγιος Πορφύριος ο Καυσοκαλυβίτης».

Ο Βασίλης Μιχαλόπουλος ήταν πνευματικό παιδί του Αγίου και έχει βιωματική εμπειρία από την αγάπη που είχε o Άγιος για τον άνθρωπο, για τους ασθενείς, τους δυστυχείς και τους ανθρώπους που έπασχαν από κάθε λογής ασθένεια, σωματική και ψυχική. Μιλάει ιδιαιτέρως μάλιστα, για το ενδιαφέρον που έδειχνε ο Άγιος στην ανατροφή των παιδιών.

Βίντεο Ανδρέας Χαλκιόπουλος
Μοντάζ Μαριάνθη Ματζίρη

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων