06/12/2022 06/12/2022 Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 13.00 & 21.00 την εκπομπή “Πατριδογνωσία” που παρουσιάζει ο στρατηγός Ανδρέας Μπλάνος με καλεσμένο τον Επίτιμο Αρχηγό του ΓΕΣ – πρ. Υφυπουργό Άμυνας και Σύμβουλο θεμάτων ακριτικών νήσων και Αγίου Όρους  Αλκιβιάδη Στεφανή. Τίτλος της εκπομπής “Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια – Επένδυση ευθύνης και ευημερίας”. Το αγαθό της εθνικής άμυνας...
06 Δεκεμβρίου, 2022 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2022 - 11:28

O Αλκιβιάδης Στεφανής σήμερα στην “Πατριδογνωσία” στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
O Αλκιβιάδης Στεφανής σήμερα στην “Πατριδογνωσία” στην pemptousia.tv

Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 13.00 & 21.00 την εκπομπή “Πατριδογνωσία” που παρουσιάζει ο στρατηγός Ανδρέας Μπλάνος με καλεσμένο τον Επίτιμο Αρχηγό του ΓΕΣ – πρ. Υφυπουργό Άμυνας και Σύμβουλο θεμάτων ακριτικών νήσων και Αγίου Όρους  Αλκιβιάδη Στεφανή.

Τίτλος της εκπομπής “Εθνική Άμυνα και Ασφάλεια – Επένδυση ευθύνης και ευημερίας”.

Το αγαθό της εθνικής άμυνας και της ασφάλειας είναι βασική προϋπόθεση για την ευημερία μιας χώρας. Πάντοτε απασχολεί τις κοινωνίες αν οι επενδύσεις στον παράγοντα εθνική άμυνα και ασφάλεια και ειδικότερα η σχέση κόστους – οφέλους, είναι παραγωγικές και προσφέρουν το ανάλογο ανταποδοτικό όφελος. Αν για άλλες κοινωνίες αυτό αποτελεί θέμα προβληματισμού, για την ελληνική συνιστά υπαρξιακό ζήτημα και αυτό γιατί έχει να αντιμετωπίσει την  αναθεωρητική στρατηγική της Τουρκίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων