14/12/2022 14/12/2022 Το ope.gr παρουσιάζει σήμερα ένα βίντεο αφιέρωμα, παραγωγής της Pemptousia TV, στο οποίο παρουσιάζεται η ζωή και η μέχρι τώρα προσφορά του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου. Ο Αρχιμανδρίτης π. Φιλόθεος, υπεύθυνος για τα συσσίτια της Μητροπόλεως Λεμεσού καταθέτει τη δική του μαρτυρία. Καθημερινά προφέρονται 3.000 μερίδες σε φοιτητές, εμπερίστατους, μονογονεϊκές οικογένειες. Ακόμη μιλά για τις δυο...
14 Δεκεμβρίου, 2022 - 12:22
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2022 - 12:24

Ο Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος καταθέτει τη μαρτυρία του για τη προσφορά αγάπης του Μητροπολίτη Λεμεσού

Διαδώστε:
Ο Αρχιμανδρίτης Φιλόθεος καταθέτει τη μαρτυρία του για τη προσφορά αγάπης του Μητροπολίτη Λεμεσού

Το ope.gr παρουσιάζει σήμερα ένα βίντεο αφιέρωμα, παραγωγής της Pemptousia TV, στο οποίο παρουσιάζεται η ζωή και η μέχρι τώρα προσφορά του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου.

Ο Αρχιμανδρίτης π. Φιλόθεος, υπεύθυνος για τα συσσίτια της Μητροπόλεως Λεμεσού καταθέτει τη δική του μαρτυρία. Καθημερινά προφέρονται 3.000 μερίδες σε φοιτητές, εμπερίστατους, μονογονεϊκές οικογένειες. Ακόμη μιλά για τις δυο καφετέριες της Μητροπόλεως όπου πηγαίνουν οι φοιτητές και έχουν δωρεάν ίντερνετ για το διάβασμά τους. Ακόμη υπάρχουν παιδαγωγοί που βοηθούν τα μικρότερα παιδιά με τα μαθήματά τους και τα απασχολούν μέχρι να σχολάσουν οι γονείς από τις δουλειές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων