21/03/2024 21/03/2024 Η καλύτερη προετοιμασία για να μετάσχουμε στα Πάθη και την Ανάσταση του Χριστού είναι «να καλλιεργούμε τη συνείδηση ότι είμαστε μέλη της Εκκλησίας. Τι σημάνει μέλη της Εκκλησίας; (σημαίνει) μέλη του Σώματος του Χριστού», λέει ο Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Καρσιώτης, Ιεροκήρυκας του Καθεδρικού Ναού Αθηνών. Ο π. Νεκτάριος μιλάει για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή,...
21 Μαρτίου, 2024 - 11:01
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2024 - 11:42

Ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Καρσιώτης στην Pemptousia TV για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Καρσιώτης στην Pemptousia TV για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή (ΒΙΝΤΕΟ)

Η καλύτερη προετοιμασία για να μετάσχουμε στα Πάθη και την Ανάσταση του Χριστού είναι «να καλλιεργούμε τη συνείδηση ότι είμαστε μέλη της Εκκλησίας. Τι σημάνει μέλη της Εκκλησίας; (σημαίνει) μέλη του Σώματος του Χριστού», λέει ο Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Καρσιώτης, Ιεροκήρυκας του Καθεδρικού Ναού Αθηνών.

Ο π. Νεκτάριος μιλάει για την Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή, το Στάδιο των αρετών και την καταπολέμηση των παθών, στην τηλεόραση της Πεμπτουσίας και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων