10/03/2023 10/03/2023 Στις 18:20, στην Pemptousia TV, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος μιλάει για τα Ιερά Μνημόσυνα και τα Ψυχοσάββατα, τα οποία αποτελούν ύψιστη πράξη αγάπης και προσφορά μνήμης για τους κεκοιμημένους αδελφούς μας. “Η Εκκλησία είναι ενότητα και αυτή η ενότητα της Εκκλησίας δεν μένει στην επίγεια πραγματικότητα, αλλά εκτείνεται και πέρα από αυτήν, φτάνει...
10 Μαρτίου, 2023 - 15:38
Τελευταία ενημέρωση: 10/03/2023 - 14:43

Ο Επίσκοπος Ωρεών μιλάει για τα Ιερά Μνημόσυνα και τα Ψυχοσάββατα στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Ωρεών μιλάει για τα Ιερά Μνημόσυνα και τα Ψυχοσάββατα στην Pemptousia TV

Στις 18:20, στην Pemptousia TV, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ωρεών κ. Φιλόθεος μιλάει για τα Ιερά Μνημόσυνα και τα Ψυχοσάββατα, τα οποία αποτελούν ύψιστη πράξη αγάπης και προσφορά μνήμης για τους κεκοιμημένους αδελφούς μας.

“Η Εκκλησία είναι ενότητα και αυτή η ενότητα της Εκκλησίας δεν μένει στην επίγεια πραγματικότητα, αλλά εκτείνεται και πέρα από αυτήν, φτάνει μέχρι τη Βασιλεία του Θεού… Τα μνημόσυνα προσφέρουν παρηγοριά και ανάπαυση στις ψυχές των κεκοιμημένων”, τονίζει ο Επίσκοπος Ωρεών, στην συνέντευξή του στην Πεμπτουσία και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων