21/11/2021 22/11/2021 Η Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους μετά την πρόσφατη αναγραφή στο αγιολόγιο της Εκκλησίας του Οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου, με συγκίνηση ανακοίνωσε τον ερχομό του Παναγιωτάτου στο Ιερό Μετόχιο στον Βύρωνα Αττικής όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου. Η Άφιξη και Υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχου πραγματοποιήθηκε στα προπύλαια του Ι. Μετοχίου. Ακολούθησε η Τελετή ονοματοδοσίας της παρακειμένης...
21 Νοεμβρίου, 2021 - 18:38
Τελευταία ενημέρωση: 22/11/2021 - 20:40

Ο ερχομός του Πατριάρχη και η οδός Αγίου Ιερωνύμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο ερχομός του Πατριάρχη και η οδός Αγίου Ιερωνύμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους μετά την πρόσφατη αναγραφή στο αγιολόγιο της Εκκλησίας του Οσίου Ιερωνύμου του Σιμωνοπετρίτου, με συγκίνηση ανακοίνωσε τον ερχομό του Παναγιωτάτου στο Ιερό Μετόχιο στον Βύρωνα Αττικής όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου. Η Άφιξη και Υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχου πραγματοποιήθηκε στα προπύλαια του Ι. Μετοχίου. Ακολούθησε η Τελετή ονοματοδοσίας της παρακειμένης του Μετοχίου οδού σε «Αγίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου» υπό του Οικουμενικού Πατριάρχου και η τελετή επί τη αγιοκατατάξει του Οσίου Ιερωνύμου με Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό. Αργότερα, ο Παναγιώτατος ευλόγησε τον Θεμέλιο Λίθο ανεγέρσεως του ι. Κιβωρίου επί του τάφου του Αγίου.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων