14/11/2022 14/11/2022 Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 12.10 και 20.10 την εκπομπή “Εμείς και οι άλλοι” με καλεσμένο του Καθηγητή Κοινωνιολογίας της Θρησκείας και Κοινωνικής Ηθικής, Απόστολου Νικολαΐδη τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό. Τίτλος της εκπομπής : “Κοινοβιακός και ιδιόρρυθμος μοναχισμός”. Η εκπομπή “Εμείς και οι Άλλοι” ασχολείται με τα κυρίαρχα παίγνια εξουσίας με τις οδυνηρές...
14 Νοεμβρίου, 2022 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2022 - 13:03

O Γέροντας Εφραίμ μιλά για τον Κοινοβιακός και ιδιόρρυθμος μοναχισμός σήμερα στην εκπομπή “ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ”

Διαδώστε:
O Γέροντας Εφραίμ μιλά για τον Κοινοβιακός και ιδιόρρυθμος μοναχισμός σήμερα στην εκπομπή “ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ”

Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 12.10 και 20.10 την εκπομπή “Εμείς και οι άλλοι” με καλεσμένο του Καθηγητή Κοινωνιολογίας της Θρησκείας και Κοινωνικής Ηθικής, Απόστολου Νικολαΐδη τον Γέροντα Εφραίμ Βατοπαιδινό. Τίτλος της εκπομπής : “Κοινοβιακός και ιδιόρρυθμος μοναχισμός”.

Η εκπομπή “Εμείς και οι Άλλοι” ασχολείται με τα κυρίαρχα παίγνια εξουσίας με τις οδυνηρές συνέπειές τους σε διαπροσωπικό και θεσμικό επίπεδο, και τα ήθη αναίρεσής τους. Ουσιαστικά πρόκειται για τη διαλεκτική εξουσίας και διακονίας υπό το πρίσμα της Προσωπικής και Κοινωνικής Ηθικής και με φόντο το Ορθόδοξο Χριστιανικό ήθος, όπως αυτό εκφράζεται στην Ορθόδοξη Παράδοση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων