20/11/2023 21/11/2023 Για την αγιότητα, την πνευματική ζωή και τους νέους μίλησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη στην Pemptousia TV Με αφορμή την έλευση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στο Αγρίνιο την περασμένη Πέμπτη 16...
20 Νοεμβρίου, 2023 - 20:39
Τελευταία ενημέρωση: 21/11/2023 - 0:09

Ο Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός για τον Ιερό Χρυσόστομο, την πνευματική ζωή και τους νέους

Διαδώστε:
Ο Γέροντας Εφραίμ Βατοπαιδινός για τον Ιερό Χρυσόστομο, την πνευματική ζωή και τους νέους

Για την αγιότητα, την πνευματική ζωή και τους νέους μίλησε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.

Παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη στην Pemptousia TV

Με αφορμή την έλευση της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου στο Αγρίνιο την περασμένη Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023, ο Γέροντας Εφραίμ αναφέρθηκε στο βίο του Αγίου, καθώς και στα υπόλοιπα ιερά κειμήλια που θησαυρίζονται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Eπίσης διηγήθηκε το θαύμα που βίωσε με ένα νέο κατά την προηγούμενη έλευση της Τιμίας Κάρας στην Κύπρο.

«Ήρθε στη μνήμη μου αυτό που είδα στα χειρόγραφα της Μονής ότι ο Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος όταν εξήρχε από το Άγιον Όρος με την Αγία Κάρα του, ετελούσε τέρατα και σημεία», επισήμανε χαρακτηριστικά, ενώ καταλήγοντας έστειλε το δικό του μήνυμα προς τη νεολαία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων