10/05/2022 10/05/2022 H εκπομπή “Ιστορίες του τόπου μας” είναι σήμερα αφιερωμένη στο θέατρο σκιών και στον Κώστα Σπυρόπουλο γιο, μαθητής και άξιο συνεχιστή του βετεράνου καραγκιοζοπαίχτη Θανάση Σπυρόπουλου. Μας μιλά για τη ζωή του που από τα τρυφερά του χρόνια εκτυλίσσεται πίσω από τον μπερντέ, αλλά και για την αυθεντικότητα και τον συμβολισμό του Καραγκιόζη. Τα γυρίσματα...
10 Μαΐου, 2022 - 10:28
Τελευταία ενημέρωση: 10/05/2022 - 10:10

Ο Καραγκιόζης από το θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου, σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Ο Καραγκιόζης από το θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου, σήμερα στην pemptousia.tv

H εκπομπή “Ιστορίες του τόπου μας” είναι σήμερα αφιερωμένη στο θέατρο σκιών και στον Κώστα Σπυρόπουλο γιο, μαθητής και άξιο συνεχιστή του βετεράνου καραγκιοζοπαίχτη Θανάση Σπυρόπουλου.

Μας μιλά για τη ζωή του που από τα τρυφερά του χρόνια εκτυλίσσεται πίσω από τον μπερντέ, αλλά και για την αυθεντικότητα και τον συμβολισμό του Καραγκιόζη. Τα γυρίσματα έγιναν κατά τη διάρκεια της παράστασης “Η Κασσιανή” που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Αλκμήνη συνοδεία ζωντανής μουσικής και με τη συμμετοχή της Μπέττυς Χαρλαύτη στον ομώνυμο ρόλο.

Σήμερα στις 13.45 και σε επανάληψη στις 21.45 στην pemptousia.tv

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων