01/09/2023 01/09/2023 Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Καρδιακός λόγος» , με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, για τη νέα τηλεοπτική χρονιά 2023-2024. Την εκπομπή η οποία προβάλλεται στην διαδικτυακή πλατφόρμα Pemptousia TV, επιμελείται και παρουσιάζει ο διευθυντής ανάπτυξης του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», Νικόλαος Γκουράρος. Η θεματολογία του «Καρδιακού λόγου» έχει αγγίξει πολύ...
01 Σεπτεμβρίου, 2023 - 18:30
Τελευταία ενημέρωση: 01/09/2023 - 18:21

Ο «Kαρδιακός λόγος» επιστρέφει στις 7 Σεπτεμβρίου

Διαδώστε:
Ο «Kαρδιακός λόγος» επιστρέφει στις 7 Σεπτεμβρίου

Την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Καρδιακός λόγος» , με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανάσιο, για τη νέα τηλεοπτική χρονιά 2023-2024.

Την εκπομπή η οποία προβάλλεται στην διαδικτυακή πλατφόρμα Pemptousia TV, επιμελείται και παρουσιάζει ο διευθυντής ανάπτυξης του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», Νικόλαος Γκουράρος.

Η θεματολογία του «Καρδιακού λόγου» έχει αγγίξει πολύ κόσμο και κυρίως νέους, με αποτέλεσμα να είναι μια από τις δημοφιλέστερες εκπομπές με ειδικό περιεχόμενο αφού αναφέρεται στο μυστήριο του γάμου.

Θέματα όπως η ειλικρίνεια, η αφοσίωση, η αγάπη ακόμη και στην προδοσία, η ερωτική ζωή του ζευγαριού, η αθέτηση της υπόσχεσης του ζευγαριού ενώπιον του Θεού ήταν μερικά από τα θέματα που απασχόλησαν την εκπομπή μετά κυρίως από ερωτήματα νέων και έτυχαν μεγάλης απήχησης.

Μάλιστα μεγάλο μέρος του κοινού είδε με πολύ ενδιαφέρον επεισόδια που αφορούσαν, «στις ώρες του Θεού, στην διαδικασία γνωριμίας του ζευγαριού» αλλά και στο «αν είναι αμαρτία να γνωρίσει κανείς πολλούς συντρόφους μέχρι να βρει τον σύντροφο της ζωής του», ενώ δεκάδες άλλα θέματα που αφορούσαν στην ζωή του ζευγαριού και την υπόσχεση που έδωσαν ενώπιον του Θεού, κέρδισαν το κοινό της Pemptousia TV.

Μείνετε συντονισμένοι στο πρόγραμμα της Pemptousia TV

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων