04/05/2023 04/05/2023 Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 15.00 & στις 23.00 την εκπομπή Καρδιακός Λόγος με θέμα «Γιατί είναι σημαντική η ειρήνη και η ομόνοια κατά την περίοδο του Αρραβώνα;» Τι σημαίνει “Αγάπη τελείαν”; Για ποια ειρήνη παρακαλούμε τον Θεό. Ειρήνη είναι αναισθησία; Πως πρέπει να προετοιμαστούμε ώστε την περίοδο της ευτυχίας να είμαστε φρόνιμοι και...
04 Μαΐου, 2023 - 11:28
Τελευταία ενημέρωση: 04/05/2023 - 11:35

Ο Καρδιακός Λόγος σήμερα στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Ο Καρδιακός Λόγος σήμερα στην Pemptousia TV

Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 15.00 & στις 23.00 την εκπομπή Καρδιακός Λόγος με θέμα «Γιατί είναι σημαντική η ειρήνη και η ομόνοια κατά την περίοδο του Αρραβώνα;»

Τι σημαίνει “Αγάπη τελείαν”; Για ποια ειρήνη παρακαλούμε τον Θεό. Ειρήνη είναι αναισθησία; Πως πρέπει να προετοιμαστούμε ώστε την περίοδο της ευτυχίας να είμαστε φρόνιμοι και στην περίοδο δυστυχίας και δυσκολιών ειρηνικοί; Οι απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα των νέων κατά την περίοδο του αρραβώνα και του γάμου στην ενδιαφέρουσα συζήτηση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου με τον Νικόλαο Γκουράρο, στην εκπομπή Καρδιακός Λόγος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων