25/05/2023 25/05/2023 Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 15.00 & στις 23.30 την εκπομπή Καρδιακός Λόγος. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να πλησιάσουμε με ιερότητα το μυστήριο του γάμου και πώς θα διαχειριστούμε τις σαρκικές σχέσεις; Όταν ένας άνθρωπος από την ηλικία των 12 ετών, μέσω του διαδικτύου, έχει πρόσβαση σε φιλήδονο περιεχόμενο, όταν φθάνει σε ηλικία να...
25 Μαΐου, 2023 - 11:06

Ο Καρδιακός Λόγος σήμερα στην Pemptousia TV

Διαδώστε:
Ο Καρδιακός Λόγος σήμερα στην Pemptousia TV

Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 15.00 & στις 23.30 την εκπομπή Καρδιακός Λόγος.

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να πλησιάσουμε με ιερότητα το μυστήριο του γάμου και πώς θα διαχειριστούμε τις σαρκικές σχέσεις; Όταν ένας άνθρωπος από την ηλικία των 12 ετών, μέσω του διαδικτύου, έχει πρόσβαση σε φιλήδονο περιεχόμενο, όταν φθάνει σε ηλικία να βρει το ταίρι του είναι δυνατόν να δει την κοπέλα του ως Πρόσωπο; Διορθώνεται αυτό; Οι απαντήσεις σε ερωτήματα των νέων κατά την περίοδο του αρραβώνα και του γάμου στη συζήτηση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ. Αθανασίου με τον Ν. Γκουράρο, στην εκπομπή Καρδιακός Λόγος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων