01/07/2023 01/07/2023 Ο Προκοσμήτορας και Ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, Απόστολος Νικολαΐδης, σχολιάζει στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι” και στη Μαρία Γιαχνάκη θέματα που αφορούν την παγκόσμια ορθοδοξία. Η εκπομπή προβλήθηκε στην ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.tv την Παρασκευή 30 Ιουνίου. Ο κ. Νικολαΐδης αναφέρεται σε έννοιες που διέπουν το ορθόδοξο Χριστιανικό ήθος και την ορθόδοξη παράδοση. Απαντά, ωστόσο,...
01 Ιουλίου, 2023 - 13:45
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2023 - 13:50

Ο Καθηγητής Απόστολος Νικολαΐδης μιλά στη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Ο Καθηγητής Απόστολος Νικολαΐδης μιλά στη Μαρία Γιαχνάκη

Ο Προκοσμήτορας και Ομότιμος Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, Απόστολος Νικολαΐδης, σχολιάζει στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι” και στη Μαρία Γιαχνάκη θέματα που αφορούν την παγκόσμια ορθοδοξία. Η εκπομπή προβλήθηκε στην ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.tv την Παρασκευή 30 Ιουνίου.

Ο κ. Νικολαΐδης αναφέρεται σε έννοιες που διέπουν το ορθόδοξο Χριστιανικό ήθος και την ορθόδοξη παράδοση.

Απαντά, ωστόσο, σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου για την αγιότητα, τον φόβο, την πνευματικότητα και την συμπεριφορά των ορθοδόξων Χριστιανών.

Η εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» είναι μια εκπομπή για τους τόπους και τους ανθρώπους που συνθέτουν την καθημερινότητα μας. Την εκπομπή της Πεμπτουσίας επιμελείται και παρουσιάζει η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη και μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 14:10 και στις 22:10. Μετά την προβολή της, η εκπομπή θα βρίσκεται στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV, στην κατηγορία Εκπομπές.

Μπορείτε να δείτε τη συνέντευξη του κ. Νικολαϊδη αλλά και όλες τις εκπομπές σε επανάληψη ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων