20/12/2023 20/12/2023 Ο μακαριστός Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κυρός Αλέξανδρος έδωσε κατά τα χρόνια της ποιμαντορίας του ιδιαίτερη βαρύτητα στον μοναχισμό και τα μοναστήρια της επαρχίας του. Μεταξύ αυτών και το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Έλωνας. Το 2019 ο μακαριστός Ιεράρχης συγκινημένος είχε μιλήσει στον Δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο και στο Πρακτορείο Ορθοδοξία για την ιστορία του μοναστηριού,...
20 Δεκεμβρίου, 2023 - 10:41
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2023 - 10:57

Ο μακαριστός Μαντινείας κυρός Αλέξανδρος και η αγάπη που είχε για το μοναστήρι της Παναγίας Έλωνας

Διαδώστε:
Ο μακαριστός Μαντινείας κυρός Αλέξανδρος και η αγάπη που είχε για το μοναστήρι της Παναγίας Έλωνας

Ο μακαριστός Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κυρός Αλέξανδρος έδωσε κατά τα χρόνια της ποιμαντορίας του ιδιαίτερη βαρύτητα στον μοναχισμό και τα μοναστήρια της επαρχίας του. Μεταξύ αυτών και το ιστορικό μοναστήρι της Παναγίας Έλωνας. Το 2019 ο μακαριστός Ιεράρχης συγκινημένος είχε μιλήσει στον Δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο και στο Πρακτορείο Ορθοδοξία για την ιστορία του μοναστηριού, αλλά και για την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας Έλωνας.

Μάλιστα, ιδιαίτερα φορτισμένος τότε ψάλλει το Μεγαλυνάριο της Παναγίας της Έλωνας κατά την είσοδό του στην ιστορική μονή.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων