26/05/2023 27/05/2023 Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 στην Pemptousia TV αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 14:10 και σε επανάληψη στις 22:10, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος μίλησε στην εκπομπή “Σημεία και Άνθρωποι” και στην δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη τονίζοντας, ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν στιγμές αγιότητος στην ζωή τους, ενώ σημείωσε ότι στον ταπεινό άνθρωπο...
26 Μαΐου, 2023 - 9:37
Τελευταία ενημέρωση: 27/05/2023 - 1:59

Ο Μητροπολίτης Αργολίδoς στην εκπομπή «Σημεία και Άνθρωποι» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδoς στην εκπομπή «Σημεία και Άνθρωποι» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 στην Pemptousia TV αμέσως μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 14:10 και σε επανάληψη στις 22:10, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος μίλησε στην εκπομπή “Σημεία και Άνθρωποι” και στην δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη τονίζοντας, ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν στιγμές αγιότητος στην ζωή τους, ενώ σημείωσε ότι στον ταπεινό άνθρωπο πάει υποχρεωτικά η Θεία Χάρη.

Δείτε ορισμένα αποσπάσματα από τη συνέντευξη:

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε κυρίως στους νέους που αντιμετωπίζουν δοκιμασίες και πολλές φορές ψυχολογικά προβλήματα δίνοντας μια κατεύθυνση συνεργασίας του πνευματικού με τον ειδικό επιστήμονα.

Αναφέρθηκε μάλιστα στο πως η οικογένεια παίζει μεγάλο ρόλο στο χτίσιμο του χαρακτήρα των νέων σε μια εποχή που η κοινωνία έχει αλλοιωθεί.

Ο Σεβασμιώτατος μάλιστα τόνισε ότι ο Χριστός έρχεται στην ζωή μας απρόσκλητος αλλά εμείς πρέπει να του ανοίξουμε την πόρτα.

Στην αρχή της συνέντευξης αναφέρεται στον Άγιο Λουκά τον Ιατρό, τον Άγιο Παΐσιο και τον Άγιο Εφραίμ τον Κατουνακιώτη και στην διαχείριση των ασθενειών του κόσμου.

Μπορείτε να δείτε όλες τις εκπομπές σε επανάληψη ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων