29/03/2024 29/03/2024 Άγιο Ελεήμονα αποκαλεί τον Όσιο Αθανάσιο Χαμακιώτη ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος. «Του οφείλω πάρα πολλά, αν είμαι σήμερα αυτό που είμαι, κληρικός, το οφείλω στον πατέρα Αθανάσιο γιατί είναι η ρίζα…. Είχε τη μεγάλη ευλογία όλο το Μαρούσι να τον έχει πατέρα», λέει ο Σεβασμιώτατος, μιλώντας στη εκπομπή “Πρόσβαση” και τον ιερομόναχο π. Γεννάδιο Μανώλη. Ο...
29 Μαρτίου, 2024 - 12:36
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2024 - 13:27

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην εκπομπή “Πρόσβαση” για το βιβλίο «Ιερομόναχος Αθανάσιος Χαμακιώτης – Στα βήματα της Αγιότητας»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην εκπομπή “Πρόσβαση” για το βιβλίο «Ιερομόναχος Αθανάσιος Χαμακιώτης – Στα βήματα της Αγιότητας»

Άγιο Ελεήμονα αποκαλεί τον Όσιο Αθανάσιο Χαμακιώτη ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος. «Του οφείλω πάρα πολλά, αν είμαι σήμερα αυτό που είμαι, κληρικός, το οφείλω στον πατέρα Αθανάσιο γιατί είναι η ρίζα…. Είχε τη μεγάλη ευλογία όλο το Μαρούσι να τον έχει πατέρα», λέει ο Σεβασμιώτατος, μιλώντας στη εκπομπή “Πρόσβαση” και τον ιερομόναχο π. Γεννάδιο Μανώλη.

Ο Σεβασμιώτατος μιλά με αφορμή το βιβλίο που έχει γράψει με τίτλο: «Ιερομόναχος Αθανάσιος Χαμακιώτης – Στα βήματα της Αγιότητας». Στο βιβλίο αυτό επιχειρείται μια σκιαγράφηση της ζωής και του έργου του Αγίου, η παρουσία του οποίου, 57 χρόνια από την οσιακή κοίμηση του, παραμένει ολοζώντανη στο εκκλησάκι της Νερατζιώτισσας, όπου υπηρέτησε.

Παρακολουθήστε την εκπομπή στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας.

Πατήστε στο περιεχόμενο για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων