10/04/2024 10/04/2024 Ο Άγιος Παΐσιος είχε αφεθεί στην αγάπη και την πρόνοια του Θεού,  λέει ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, στην εκπομπή Πρόσβαση και τον ιερομόναχο π. Γεννάδιο Μανώλη. Με αφορμή το βιβλίο του «Τα παιδιά θέλουν λιακάδα – Γνωριμία με τον άγιο Παΐσιο τον “φίλο μας”», ο Σεβασμιώτατος εξιστορεί γεγονότα και περιστατικά που δείχνουν την απέραντη...
10 Απριλίου, 2024 - 12:08
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2024 - 16:50

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην εκπομπή «Πρόσβαση» για το βιβλίο «Τα παιδιά θέλουν λιακάδα – Γνωριμία με τον άγιο Παΐσιο τον “φίλο μας”»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην εκπομπή «Πρόσβαση» για το βιβλίο «Τα παιδιά θέλουν λιακάδα – Γνωριμία με τον άγιο Παΐσιο τον “φίλο μας”»

Ο Άγιος Παΐσιος είχε αφεθεί στην αγάπη και την πρόνοια του Θεού,  λέει ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, στην εκπομπή Πρόσβαση και τον ιερομόναχο π. Γεννάδιο Μανώλη. Με αφορμή το βιβλίο του «Τα παιδιά θέλουν λιακάδα – Γνωριμία με τον άγιο Παΐσιο τον “φίλο μας”», ο Σεβασμιώτατος εξιστορεί γεγονότα και περιστατικά που δείχνουν την απέραντη αγάπη που είχε ο Άγιος μέσα του.

Ο Άγιος θεωρούσε την πλεονεξία αλλά και τη τσιγκουνιά μεγάλη αμαρτία. «Ο πλεονέκτης και ο τσιγκούνης είναι ανόητος γιατί συγκεντρώνει συνεχώς υλικά αγαθά, ζει με στερήσεις και τελικά αγοράζει την κόλαση με τις οικονομίες του», έλεγε ο άγιος Παΐσιος, σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Αργολίδος. Παρακολουθήστε την εκπομπή στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων