10/11/2023 10/11/2023 Στην εκπομπή “Πρόσβαση” με θέμα: «Ποιμαίνοντας την Εκκλησία στην ακριτική Θράκη», καλεσμένος είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων. Ο ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης, στην εκπομπή Πρόσβαση, διαλέγεται με προσκεκλημένους από τον χώρο της Εκκλησίας και της κοινωνίας, αναζητώντας τα αντισώματα για τις δυσκολίες του κόσμου τούτου, μέσα από την Ορθόδοξη πνευματικότητα, που...
10 Νοεμβρίου, 2023 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2023 - 13:14

Ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων στην εκπομπή “ΠΡΟΣΒΑΣΗ”

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων στην εκπομπή “ΠΡΟΣΒΑΣΗ”

Στην εκπομπή “Πρόσβαση” με θέμα: «Ποιμαίνοντας την Εκκλησία στην ακριτική Θράκη», καλεσμένος είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμων.

Ο ιερομόναχος π. Γεννάδιος Μανώλης, στην εκπομπή Πρόσβαση, διαλέγεται με προσκεκλημένους από τον χώρο της Εκκλησίας και της κοινωνίας, αναζητώντας τα αντισώματα για τις δυσκολίες του κόσμου τούτου, μέσα από την Ορθόδοξη πνευματικότητα, που έρχεται ως απάντηση στις προκλήσεις του σήμερα.

Παρακολουθήστε την εκπομπή στο On Demand περιεχόμενο της pemptousia.tv

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων