27/04/2023 27/04/2023 Απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα των νέων κατά την περίοδο του αρραβώνα και του γάμου έδωσε ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος σε συζήτηση με τον Νικόλαο Γκουράρο, στην εκπομπή Καρδιακός Λόγος, η οποία προβάλλεται κάθε Πέμπτη στην pemptousia.tv.   «Η ουσία της πνευματικής ζωής είναι να ζω εν Χριστώ, να ακολουθώ το δρόμου του Χριστού, να αγαπώ...
27 Απριλίου, 2023 - 13:37
Τελευταία ενημέρωση: 27/04/2023 - 13:23

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού απαντάει σε ερωτήσεις των νέων κατά την περίοδο του αρραβώνα και του γάμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού απαντάει σε ερωτήσεις των νέων κατά την περίοδο του αρραβώνα και του γάμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα των νέων κατά την περίοδο του αρραβώνα και του γάμου έδωσε ο Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος σε συζήτηση με τον Νικόλαο Γκουράρο, στην εκπομπή Καρδιακός Λόγος, η οποία προβάλλεται κάθε Πέμπτη στην pemptousia.tv.

 

«Η ουσία της πνευματικής ζωής είναι να ζω εν Χριστώ, να ακολουθώ το δρόμου του Χριστού, να αγαπώ τον αδελφό μου με όλη μου την ύπαρξη και να υπερβαίνω τον εαυτό μου στην αγάπη του αδελφού μου.

Γίνεται ένα πολύ ωραίο στάδιο αγώνος μέσα στον γάμο αλλά σίγουρα υπάρχει και αυτή η πλευρά του κινδύνου: Να ξεχαστούμε μέσα στον γάμο είτε ο ένας με τον άλλο είτε με τα παιδιά μας και τις μέριμνες τις πολλές και εκεί να ξεχάσουμε τον Θεό. Υπάρχει ένας μεγάλος κίνδυνος», είπε μεταξύ άλλων ο Πανιερώτατος.

«Να έχουμε έναν έλεγχο στον εαυτό μας. Να βλέπουμε τον εαυτό μας πώς διάγει, πώς ζει, τι κάνει, και η συχνή αναφορά μας στον πνευματικό μας μάς κάνει να μην ξεφεύγουμε, και μόλις πάμε να ξεφύγουμε να επανευρίσκουμε το δρόμο μας», υπογράμμισε.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων