06/04/2024 06/04/2024 Προσκυνώντας τον Τίμιο Σταυρό λαμβάνουμε δύναμη και επίσης παίρνουμε τα νοήματα του πηγάζουν από τον Τίμιο Σταυρό, τα οποία αναλύει το Ευαγγέλιο της ημέρας, και τα οποία είναι το νόημα του Σταυρικού φρονήματος, δηλαδή ο άνθρωπος να έχει φρόνημα φρόνιμα σταυρικό και να έχει διάθεση θυσιαστική… Ο Σταυρός είναι η οδός της Σωτηρίας, δεν υπάρχει...
06 Απριλίου, 2024 - 17:30
Τελευταία ενημέρωση: 06/04/2024 - 9:53

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού για την Γ’ Κυριακή των Νηστειών – Της Σταυροπροσκυνήσεως στην εκπομπή Καρδιακός Λόγος

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού για την Γ’ Κυριακή των Νηστειών – Της Σταυροπροσκυνήσεως στην εκπομπή Καρδιακός Λόγος

Προσκυνώντας τον Τίμιο Σταυρό λαμβάνουμε δύναμη και επίσης παίρνουμε τα νοήματα του πηγάζουν από τον Τίμιο Σταυρό, τα οποία αναλύει το Ευαγγέλιο της ημέρας, και τα οποία είναι το νόημα του Σταυρικού φρονήματος, δηλαδή ο άνθρωπος να έχει φρόνημα φρόνιμα σταυρικό και να έχει διάθεση θυσιαστική… Ο Σταυρός είναι η οδός της Σωτηρίας, δεν υπάρχει άλλη οδός από την οποία μπορεί να μπει ο άνθρωπος και να βρει τον Θεό Πατέρα μέσα στη ζωή του, εξηγεί ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος, στην εκπομπή Καρδιακός Λόγος, με θέμα Γ’ Κυριακή των Νηστειών – Της Σταυροπροσκυνήσεως. Συντονίζει ο Νικόλαος Γκουράρος.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων