08/03/2023 09/03/2023 Για το νόημα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής μιλάει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος στην διαδικτυακή τηλεόραση της «Πεμπτουσίας» και στον Νίκο Γκουράρο ο οποίος επιμελείται την εκπομπή «Καρδιακός Λόγος». Μια μακρά διαδρομή με νηστεία, προσευχή και άσκηση αλλά γεμάτη δυσκολίες και πειρασμούς μέχρι να φτάσουμε στην εβδομάδα των Παθών είναι αυτή της Μεγάλης...
08 Μαρτίου, 2023 - 19:25
Τελευταία ενημέρωση: 09/03/2023 - 1:34

Ο Μητροπολίτης Λεμεσού για το νόημα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λεμεσού για το νόημα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής

Για το νόημα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής μιλάει ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος στην διαδικτυακή τηλεόραση της «Πεμπτουσίας» και στον Νίκο Γκουράρο ο οποίος επιμελείται την εκπομπή «Καρδιακός Λόγος».

Μια μακρά διαδρομή με νηστεία, προσευχή και άσκηση αλλά γεμάτη δυσκολίες και πειρασμούς μέχρι να φτάσουμε στην εβδομάδα των Παθών είναι αυτή της Μεγάλης Τεσσαρακοστής που προσφέρει απλόχερα μια βιωματική εμπειρία ένωσης του ανθρώπου με το Θείο.

Παρακολουθήστε την εκπομπή στην Pemptousia TV

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων