04/09/2023 04/09/2023 Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 10.30 και σε επανάληψη στις 18.30 την εκπομπή Θεολογία Γεγονότων που παρουσιάζει ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος και έχει θέμα τον “Μέγα Μωϋσή”.  Η εκπομπή «Θεολογία των Γεγονότων» παρουσιάζει και αναλύει βασικά θέματα της Ορθόδοξης πίστης και ζωής, σε μία εποχή στην οποία υπάρχει σύγχυση ιδεών. Η...
04 Σεπτεμβρίου, 2023 - 10:27
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2023 - 10:32

Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου μιλά για τον Μέγα Μωϋσή σήμερα στην Pemptousia.tv

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου μιλά για τον Μέγα Μωϋσή σήμερα στην Pemptousia.tv

Μη χάσετε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 10.30 και σε επανάληψη στις 18.30 την εκπομπή Θεολογία Γεγονότων που παρουσιάζει ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεος και έχει θέμα τον “Μέγα Μωϋσή”. 

Η εκπομπή «Θεολογία των Γεγονότων» παρουσιάζει και αναλύει βασικά θέματα της Ορθόδοξης πίστης και ζωής, σε μία εποχή στην οποία υπάρχει σύγχυση ιδεών. Η Θεολογία της Εκκλησίας δεν είναι ιδεολογία, αποκεκομμένη από την ζωή, δεν είναι μια αφηρημένη φιλοσοφία και μια ανθρώπινη κοινωνιολογία, αλλά είναι λόγος του Θεού που προσφέρεται στον πληγωμένο άνθρωπο για να του θεραπεύσει τις πληγές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων