07/04/2023 08/04/2023 Ο Νικήτας Τσακίρογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι” η οποία μεταδόθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, από την  ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.TV. Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος του θεάτρου Νικήτας Τσακίρογλου μιλάει στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη για τη συμμετοχή του στη ταινία «Man of God (Ο Άνθρωπος του Θεού)» και στη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον...
07 Απριλίου, 2023 - 20:00
Τελευταία ενημέρωση: 08/04/2023 - 17:45

Ο Νικήτας Τσακίρογλου μιλά στη Μαρία Γιαχνάκη για τις κινηματογραφικές παραγωγές με θρησκευτικό περιεχόμενο

Διαδώστε:
Ο Νικήτας Τσακίρογλου μιλά στη Μαρία Γιαχνάκη για τις κινηματογραφικές παραγωγές με θρησκευτικό περιεχόμενο

Ο Νικήτας Τσακίρογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Σημεία και άνθρωποι” η οποία μεταδόθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, από την  ψηφιακή τηλεόραση της Pemptousia.TV.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και δάσκαλος του θεάτρου Νικήτας Τσακίρογλου μιλάει στη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη για τη συμμετοχή του στη ταινία «Man of God (Ο Άνθρωπος του Θεού)» και στη σειρά «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό» και τονίζει ότι τέτοιες παραγωγές τις έχει ανάγκη το κοινό.

Η εκπομπή είναι διαθέσιμη από το Σάββατο 8 Απριλίου 2023 στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία Εκπομπές.

Η εκπομπή «Σημεία και άνθρωποι» είναι μια εκπομπή για τους τόπους και τους ανθρώπους που συνθέτουν την καθημερινότητα μας.

Η πρεμιέρα για την εκπομπή έγινε με καλεσμένο τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαο  ο οποίος αναφέρθηκε στο ζήτημα του πένθους και την διαχείρισή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων