13/11/2023 13/11/2023 Στην έλευση του αντιγράφου του Σταυρού του Μεγάλου Κωνσταντίνου στην Πάτρα, αναφέρθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της Pemptousia TV και επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι πρόκειται «για ξεχωριστή ευλογία και μεγάλη δωρεά από τον Θεό». Δημοσιογραφική κάλυψη: Νικόλαος Ζαΐμης Kάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος Όπως είπε ο Σεβασμιώτατος, «ο Σταυρός είναι η ζωή...
13 Νοεμβρίου, 2023 - 20:21
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2023 - 20:40

Ο Πατρών Χρυσόστομος στην Pemptousia TV για την έλευση του Σταυρού του Μ. Κωνσταντίνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Πατρών Χρυσόστομος στην Pemptousia TV για την έλευση του Σταυρού του Μ. Κωνσταντίνου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην έλευση του αντιγράφου του Σταυρού του Μεγάλου Κωνσταντίνου στην Πάτρα, αναφέρθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα της Pemptousia TV και επισήμανε, μεταξύ άλλων, ότι πρόκειται «για ξεχωριστή ευλογία και μεγάλη δωρεά από τον Θεό».

Δημοσιογραφική κάλυψη: Νικόλαος Ζαΐμης

Kάμερα: Ανδρέας Χαλκιόπουλος

Όπως είπε ο Σεβασμιώτατος, «ο Σταυρός είναι η ζωή μας, είναι ο φύλαξ της Εκκλησίας, είναι το όπλο εναντίον του διαβόλου, είναι η νίκη της ζωής εναντίον του θανάτου». Τόνισε δε ότι «ο Σταυρός δεν κοσμεί μόνο ως ένα στοιχείο τους τρούλους των εκκλησιών ή εμάς τους ιδίους, αλλά είναι η ουσία της θυσίας του Χριστού για τη σωτηρία του ανθρωπίνου γένους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποστολή στην Πάτρα: Yποδoχή αντιγράφου του Σταυρού του Μ. Κωνσταντίνου στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα από την Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων